Dodano 13 novih imena na line up 2. izdanja SHIP festivala u Šibeniku
23. svibnja 2024.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Dodano 13 novih imena na line up 2. izdanja SHIP festivala u Šibeniku

Četiri mjeseca uoči drugog SHIP festivala, stiže nam popis novih 13 imena koja će stati na najjače šibenske pozornice!

Prošle godine SHIP je održan po prvi put, nastupila su 42 domaća i strana izvođača, na panelima je sudjelovalo preko 70 gostiju, a preko tri tisuće posjetitelja plesalo je na šest pozornica i sudjelovalo u zanimljivim predavanjima i panelima. Iako je prva godina ispunila sva očekivanja, nema sumnje da će ovogodišnji festival nadmašiti prošlogodišnji, a popis izvođača koji ove godine nastupaju, dokaz je tome. Rezervirajte si vrijeme od 12. do 15. rujna za tvrđavu sv. Mihovila, klub Azimut, Kuću umjetnosti Arsen i Tunel.

Na šest pozornica SHIP-a već su najavljeni !!! (CHK CHK CHK) kao ovogodišnji headliner, ali i sljedeći izvođači: DBFB, Dope Kukjata, Franek Warzywa i Młody Budda, IDEM, Je Veux, Lambrini Girls, MRFY, Nesha Nycee, Neutron, RØLØ, Tena Novak Quartet, The Flabbies i Veja. Organizatori donose popis novih 13 imena koja su odabrana među više od tisuću prijavljenih. A to su: riječki bend Jonathan, novi plod pančevačke scene, Ljubičice, etno ansambl iz Zagreba, Balkalar, producent iz Siska Le Chocolat Noir, tročlani zagrebački bend D., zatim trojac iskusnih jazz glazbenika pod nazivom Peso Neto, mlada jazz glazbenica Bruna Matić sa svojim kvintetom, sjajnni predstavnici češke, odnosno praške glazbene scene, Island Mint, talijanska violinistica i skladateljica Laura Masotto, daroviti španjolski elektronički umjetnik Divorce from New York, poljski bend Ciśnienie koji njeguje post rock, orkestralnu glazbu i repetitivni jazz, nadalje eklektični bend iz Sjeverne Makedonije, Funk Shui, te industrial techno, dark electro i hardgroove DJ iz Bratislave, Matwe.

Za sad znamo 27 imena koja će zakoračiti na SHIP stageove ove godine, ostala imena saznajemo uskoro. Još jednom podsjetnik na ovogodišnjeg headlinera – !!! (CHK CHK CHK) i na priliku da već sada kupite ulaznice:

Festival Ticket – 34 €

Opening Concert Ticket – 34 €

Festival + Opening Concert Ticket – 39 €

Pro pass Ticket – 64  €