“Sorry, Not Sorry” poručuje Ines Mlinarić novi singlom!
28. svibnja 2024.
Music Box (11092 Članci)
Podijeli

“Sorry, Not Sorry” poručuje Ines Mlinarić novi singlom!

“Pjesma ‘Sorry, Not Sorry’ nastala je u jednom burnom razdoblju mog života, u vrijeme drastičnih promjena koje su mi se tada događale…!”

Obožavatelji benda Skunk Anansie i općenito odličnih rock svirki dobro znaju za Ines Mlinarić – ReD, energičnu vokalisticu, široj javnosti poznatu i kao frontwoman bendova Markiz i Charlie’s Flaw. Poklonike njezine pjevačko-scenske drskosti razveselit će činjenica da se ReD hrabro bacila u autorske vode i nakon pjesme „The End“, predstavlja drugi službeni singl „Sorry, Not Sorry“!

Za pjesmu, Ines kaže sljedeće:

„Pjesma „Sorry, Not Sorry“ nastala je u suradnji s gitaristom i kantautorom Ognjenom Mihovilićem i to u jednom burnom razdoblju mog života, u vrijeme drastičnih promjena koje su mi se tada događale. Ona opisuje pokušaj popravljanja nečega što se naposljetku pokazalo nepopravljivim – ma znate onaj osjećaj kada pokušavaš nekome objasniti, a i sȃm razlučiti, kako i zašto ste se uopće našli u toj situaciji te potom shvatiš da se vrtite ukrug i da je sve to samo gubitak vremena. Bilo je to prilično frustrirajuće razdoblje u kojem nisam bila sigurna trebam li u potpunosti odustati od svega (što se u tom trenutku rapidno i nepovratno raspadalo) ili se pokušati (opet) boriti i naći smisao u novonastaloj situaciji – što je uistinu teško kad se osjećaš bespomoćno i očajno jer nemaš kontrolu ni nad čime. Kako to često biva u životu, uzrečica „you win some, you lose some“ ispostavila se točnom. Jedan takav gubitak donio mi je prekrasnu suradnju s Ognjenom i pjesmu koju smo stvorili u jednom dahu, u jednom akustičnom sessionu. Gitara koju je Ognjen odsvirao tog sudbonosnog dana može se čuti i na finalnoj snimci. Budući da u to vrijeme nisam imala bend iza sebe – a što je pjesma bez dobre bas-linije? – obratila sam se za pomoć Nevenu Juriću, iznimno talentiranom kreativcu s kojim sam surađivala u nekoliko bendova u zadnjih desetak godina. Bubnjeve je odsvirao moj punker i biker Igor Balent – po službenoj bračnoj dužnosti – koji je uvijek tu da mi čuva leđa i gura me prema naprijed, u dobru i u zlu! 🙂 Za finalni aranžman i zvučnu sliku pjesme i ovaj put je zaslužan producent Ivan Božanić u čijem se studiju „DAN, MRAK“ marljivo spremaju i nove stvari.“

Bad Red Bunny su: Ines Mlinarić – ReD (vokal), Mislav Gverić (gitara), Neven Jurić (bas-gitara), Igor Balent (bubnjevi), a uživo ćete ih moći čuti, vidjeti i doživjeti na koncertu koji nam pripremaju za kraj godine u Zagrebu!

Foto: Goran Berović