Ožujka prepun koncerata, a čak dva zaredom u istom prostoru održat će S.A.R.S.
26. veljače 2019.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Ožujka prepun koncerata, a čak dva zaredom u istom prostoru održat će S.A.R.S.

8. i 9.3. su “the datumi” za sve fanove S.A.R.S.-a, kada će održati ne jedan, nego dva koncerta, dan za danom u zagrebačkom Boogaloo-u.

Bend će svirati na poznatoj pozornici, u poznatom prostoru, gdje su prije osam godina doživjeli prekretnicu u karijeri. Da poimence nabrajamo najveće hitove otišli bi predaleko jer ih je previše u karijeri dugoj 13 godina, a tijekom koje su uspjeli ostvariti zavidan uspjeh i pokoriti Balkan sa 7 albuma i više od 650 održanih koncerata u regiji, Europi, Americi i Australiji.

Od dva zagrebačka koncerta možemo očekivati nešto dulji repertoar s uključenim pjesmama koje inače ne sviraju na koncertima, a set liste za petak i subotu će se razlikovati. Također, saznali smo da bend radi na novim materijalima, koje ćemo možda imati priliku premijerno i čuti!

Prema tome, tko još nije, neka svoju ulaznicu osigura još danas – u pretprodaji putem Eventim i Entrio sustava, Dirty Old Shopu, knjižari Rockmark te blagajni kluba Boogaloo (radnim danom 10-16 h), po cijeni od 120 kn. Ulaznice na dan koncerta u prodaji po cijeni od 150 kn.

Foto: Jk Design