FOTO/VIDEO: Urban&4 i Simfonija uspjeli odraditi probu i izvesti jednu pjesmu, a onda je krenuo opći potop
2. srpnja 2024.
Nikola Knežević (2822 Članci)
Podijeli

FOTO/VIDEO: Urban&4 i Simfonija uspjeli odraditi probu i izvesti jednu pjesmu, a onda je krenuo opći potop

Urban&4 trebali su u ponedjeljak, 1. srpnja održati koncert na Tomislavcu u Zagrebu u sklopu Zagreb Classica, ali je sve potonulo u vodu, doslovno.

Već je početkom dana bilo jasno da se sprema nevrijeme, ali su organizatori mislili da će se ipak moći održati koncert. No, nakon što je Urban s bendom i Simfonijskim orkestrom HRT-a stupio na pozornicu crni oblak se nadvio nad središtem Zagreba. Urban je uspio izvesti samo jednu pjesmu i to aktualni duet s Anom Širić iz The Voicea Hrvatska, nakon čega je uslijedio opći potop. Nije bilo osobe koja je bila suha te večeri. Ni skrivanje pod drvećem nije pomoglo, čak ni bježanje u podzemne garaže, jer nakon nekoliko metara svi smo bili apsolutno mokri do gole kože.

Još nije poznato hoće li se koncert održati u nekom drugom terminu ili je ovo što smo vidjeli zapravo sve. Lijepo je bilo za vidjeti da su najizdržljiviji obožavatelji ipak uspjeli ostati u blizini pozornice, da bi na kraju Damir Urban uz pratnju Sandija Bratonje odradio mali nastup. Po snimkama sam vidio da su izveli “Iskru” i “Nitko osim nas”.

Foto: Samir Cerić Kovačević