Skip to content Skip to footer

Brucošijada FER-a otkrila line up za novo izdanje!

Brucošijada FER-a, jedan od najpoznatijih studentskih događaja u Zagrebu, vraća se 9. studenog u prostor Studentskog centra s bogatim programom koji će zadovoljiti i najzahtjevnije posjetitelje.  

Ovogodišnji lineup sada je kompletan, a uz već najavljene Brkove, Kuzmu & Shaka Zulu, tam, Slow Cured, RH Space Orkestra i nomark, sada stižu i Ajs Nigrutin & Timbe, Baks, ABOP, Ki Klop, Fujčinela Bojs, Pičke Vrište, Soba 9 te Kongres Kolektiv  koji će razdrmati nekoliko stageova.  Osim glavnog glazbenog programa, brucošijada donosi i standardne popratne sadržaje koji su postali zaštitni znak ovog događaja. Cijelu noć će se projicirati filmski maratoni, dok će ljubitelji žestoke zabave moći uživati na Votafak stageu.   Novost ove godine je Silent Stage, gdje će svaki posjetitelj dobiti slušalice i birati svoj glazbeni  stil – savršen izbor za one koji vole biti u svom filmu.  Za ljubitelje elektroničke glazbe, Kongres Kolektiv preuzima Elektro Stage, donoseći najaktualniju underground scenu direktno na brucošijadu.

Cijena regularne ulaznice iznosi 17 €, dok će ovogodišnji i prošlogodišnji brucoši FER-a svoje ulaznice moći nabaviti po povlaštenoj cijeni od 10 €. Ulaznice su dostupne putem ticketing sustava KSET-a, kao i na prodajnim mjestima na FER-u i u SC-u, svakim radnim  danom od 11 do 15 h. Ako ih ostane, cijena karte na dan Brucošijade iznosit će 20 €.

Foto: Ivica Drusany