Skip to content Skip to footer

Porto Morto ovog prosinca u Vintage Industrial Baru

Koncert u Vintage Industrial Baru 19. prosinca otvaranje je potpuno novog poglavlja u radu benda. Osim novih vizuala bit će to prilika premijerno uživo poslušati novi singl koji najavljuje studijski album planiran za 2025. godinu.

U proteklih nekoliko godina Porto Morto su se strelovito prometnuli među najuzbudljivija nova regionalna imena. Kombinirajući žanrove poput progresivnog popa, art rocka do indie elektronike, ova zagrebačka sedmorka gradi svoj zvuk i stil uz detaljno razrađen vizualni izričaj koji bend predstavlja u video spotovima, ali i na pozornici.

„Vidimo se 19.12. da na vrijeme zaključimo godinu u Vintageu! Imat ćete priliku biti dio koncerta – koncepta – konteksta večeri – “Grad je džungla”, kao fragmenta svega što vam spremamo! Kao i da čujete dio novog albuma!“ – poručio je bend uz najavu novog zagrebačkog koncerta.

 

Ulaznice za koncert su u prodaji od ponedjeljka 21. listopada po cijeni od 15 eura, a na dan koncerta će im cijena iznositi 18 eura. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop i Rockmark u Zagrebu, a ulaznice se mogu nabaviti i na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Foto: Nikola Knežević