Pogledajte spot za pjesmu “Mediteranska” Maje Posavec sniman u Barceloni
1. lipnja 2017.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Pogledajte spot za pjesmu “Mediteranska” Maje Posavec sniman u Barceloni

Glazbena solistička karijera poznate pjevačice Maje Posavec uspješno se nastavlja već trećim singlom.

Riječ je o pjesmi „Mediteranska“ kojom najavljuje svoj debitanski album koji izlazi ove jeseni. Dugogodišnja pjevačica grupe Detour i jedan od najzanimljivijih ženskih vokala hrvatske glazbene scene započevši solo karijeru u vrlo kratkom vremenu osvojila je brojne slušatelje uspješnim singlovima „Budi jak“ i „Dok držiš me za ruku“.

Rad na njezinom prvom albumu polako se bliži kraju, a singl „Mediteranska“ svojom vedrinom kao da najavljuje ljeto i sunčane dane kojima se svi veselimo. Maja je uglazbila stihove jednog od najvećih hrvatskih pjesnika Enesa Kiševića i aranžirala ih na svoj specifičan način.

Spot za pjesmu „Mediteranska“ Maja Posavec snimila je u Barceloni koju je posjetila prvi put. “Barcelona me jednostavno oduševila. Prvi put sam posjetila ovaj neodoljivi grad i čim sam sletjela znala sam kako mu upravo „Mediteranska“ savršeno pristaje. Uz pomoć prijatelja i stalnog suradnika  na kazališnim projektima koji živi u tom gradu, poznatog hrvatskog pisca i dramaturga Ivora Martinića, odlučila sam okupiti ekipu i snimiti spot.”

Aranžman za pjesmu nastao je u suradnji s članovima Majinog pratećeg banda:  Damirom Mihaljevićem, Marinom Vinja i Juricom Hotko uz glazbeno pojačanje trubača i udaraljkaša Ante Prgina Surke. Produkciju potpisuje Višeslav Laboš s kojim Maja Posavec upravo dovršava svoj nadolazeći album.

Foto: Hrvoje Zalukar