Boris Novković potpisao novi ekskluzivni ugovor i kreće u novi glazbeni uzlet
1. ožujka 2017.
Music Box (8342 Članci)
Podijeli

Boris Novković potpisao novi ekskluzivni ugovor i kreće u novi glazbeni uzlet

Boris Novković je kantautor čija fascinantna glazbena priča već dugi niz godina ne prestaje intrigirati publiku koja svaku njegovu pjesmu dočekuje s izrazito pozitivnim reakcijama.

Iskrenost kojom interpretira svoje pjesme, bilo da ih je sam napisao vođen vlastitim zapažanjima ili da pjeva glazbu drugih autora, dominantna je u Borisovom glazbenom izričaju. Upravo je na primjeru novog singla “Ti si mi posljednja nada”, jučer premijerno emitiranog na Narodnom radiju, pokazao koliko umjetničke emotivnosti posjeduje jer je pjesmu nagrađivanog autora Ante Pecotića prenio toliko vjerno da s punim pravom polaže velike nade u njen uspjeh. Veliko povjerenje u Borisa ima i izdavačka kuća Croatia Records s kojom je potpisao novi ekskluzivni ugovor.

“Iako većinu svojih pjesama pišem sam, volim povremeno raditi i s drugim autorima jer unose svježinu te daju novu energiju umjetničkom sustavu. Kada mi je Ante pustio pjesmu, unatoč tome što sam već imao spremnu svoju autorsku, osjećaj koji me preplavio odagnao je svu moju autorsku taštinu i dao sam prednost Antinoj. Dugo nisam osjetio navalu takvih pozitivnih osjećaja, podsjetila me na moj veliki hit te ju neslužbeno zovem U dobru i zlu 2017., zbog toga što i ovdje ljubav o kojoj se pjeva nije svedena isključivo na onu između muškarca i žene, već zadire u više sfere duhovne ljubavi”, kaže Boris koji novim singlom najavljuje niz akustičnih koncerata, o čijim će nas datumima i lokacijama pravodobno izvijestiti, a koji će njegovoj glazbi podariti novu ekspresiju i približiti je, kako dugogodišnjoj, tako i novoj publici.

Pjesma “Ti si mi posljednja nada” dolazi u periodu Borisova života u kojem osjeća nalet pozitivne energije koju želi usmjeriti na kvalitetne nastupe i rad na novim pjesmama koje su mu najprirodniji medij za komuniciranje svega što želi reći.

Za sjajni trendovski aranžman i produkciju pobrinuo se sve traženiji glazbeni producent Bojan Šalamon Shala koji nije dopustio da se u modernom zvuku izgubi Borisov prepoznatljiv stil. U tijeku je snimanje video spota, koji očekujemo uskoro.

Izvor: Croatia Records

Foto: Bachrach i Krištofić