Opća opasnost pjesmom “Kriva si” najavila sjajnu godinu ispred njih
8. travnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Opća opasnost pjesmom “Kriva si” najavila sjajnu godinu ispred njih

Pola tone rock’n’rolla, jedan od najpopularnijih sastava u Hrvatskoj, županjska Opća Opasnost ne staje s nizanjem hitova, čuvajući na taj način pravi rock zvuk na hrvatskoj sceni.

Njihov novi singl, “Kriva si”, pjesma je koja objedinjuje punokrvni rock zvuk i radiofoničnu melodiju sa sjajnim tekstom.

Za tekst i glazbu nove pjesme pobrinuo se kreativni motor sastava, jedan od najplodnijih hrvatskih autora, Mario Vestić, koji je napisao i neke od najvećih hitova Opće Opasnosti, poput “Pobjeg’o sam”, “Tvoje ime čuvam” ili “Jednom kad noć“. Cijeli bend sastavljen od prijatelja koji uistinu dišu kao jedinstven organizam pobrinuo se za aranžman koji od prvog takta tjera na pokret. Precizna svirka uz žestoke riffove i sjajne solo dionice jamče da će se ova pjesma, osim u radijskom eteru, često moći čuti i na koncertnom repertoaru Opće Opasnosti.

Pjesma je snimljena u Gradištu u studiju “Mak” Branimira Jovanovca, koji se pobrinuo za glazbenu produkciju u suradnji s ostatkom benda. Opća Opasnost najavljuje snimanje spota za novi singl.

Nakon dodijeljene zlatne ploče za album “Rocker…to sam ja”, brojnih koncerata diljem Hrvatske, te osvajanja radijskog etera sjajnim pjesmama, Opća Opasnost u 2017. kreće u sebi svojstvenom žestokom ritmu te singlom “Kriva si” najavljuju sjajnu godinu pred njima.

Izvor: Croatia Records

Foto: Krešimir Galić