Od 18. svibnja mogu krenuti koncerti u klubovima!
10. svibnja 2020.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Od 18. svibnja mogu krenuti koncerti u klubovima!

Nacionalni stožer civilne zaštite i dalje popušta s mjerama uslijed globalne pandemije korona virusa pa je tako odlučeno kako će se od 18. svibnja moći održavati i kulturna događanja u klubovima, odnosno zatvorenim prostorima.

Ujedno od ponedjeljka 11. svibnja moći će se održavati probe kulturnih i umjetničkih organizacija, odnosno i glazbenika, a od istog datuma bit će dopušteno okupljanje do 40 građana na jednom mjestu uz naravno epidemiološke upute.

Stoga, za očekivati je kako će klupski prostori polako krenuti s organiziranjem manjih događanja i kako će se i kulturni život polako vraćati u normalu, iako naravno epidemiolozi podsjećaju kako se i dalje treba pridržavati mjera kako ne bi došlo do ponovnog širenja koronavirusa. Ovim odlukama prognoze, kako do kraja godine koncerata neće biti, padaju u vodu, iako predstoji nam još jesensko razdoblje koje je podobnije za viruse. Ovim putem i mi napominjemo građanima da se ovim popuštanjem mjera ne opuštaju u potpunosti nego prate upute Nacionalnog stožera civilne zaštite i preporuka stručnjaka i epidemioloza.