Mr. Lee & IvaneSky objavili spot za singl “Colors”
28. travnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Mr. Lee & IvaneSky objavili spot za singl “Colors”

Kreativni tandem Mr.Lee & IvaneSky, Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević predstavljaju spot za svoj treći singl pod nazivom „Colors“.

Radi se o još jednoj uspješnici s njihovog istoimenog albuma objavljenog 2016. godine u suradnji s izdavačkom kućom Dallas Records. Album je u svoju godinu dana postojanja entuzijastično prihvaćen kako od publike, tako i od kritike. Takav prijem kod publike dodatno dobiva na težini uzevši u obzir u kolikoj je mjeri album „Colors“ zahtjevan artistički podvig. Pjesme s albuma s takvom lakoćom uvode slušatelja u introspektivni svijet i zaokupljuju mu pažnju na najoriginalniji mogući način. Takvom odnosu autora i slušatelja rečena glazbena nekonvencionalnost samo pridonosi.

Slične karakteristike posjeduje i videospot za singl „Colors“, koji je ujedno i naslovna tema albuma. Vizuali spota odlično prezentiraju avangardni prizvuk pjesme, ali i snažnu pozitivnu emociju koju Mr.Lee & IvaneSky prenose kroz pjesmu. U spotu Romana Grozića snimanom u Tvornici žarulja Zagreba jasno se vidi gradacija od (ne)boja do potpunih boja. Na taj način spot prati samu liriku pjesme koja se bavi tematikom otuđenja modernog čovjeka preokupljenog svakodnevnim obvezama. Takvo stanje napetosti dovodi nas u kolotečinu i ponekad skrene pažnju s bitnijih stvari – onih stvari koje pružaju smisao i dubinu našem postojanju. Upravo je taj smisao ono što u ovom audiovizualnom ostvarenju predstavljaju boje – simbol radosti, entuzijazma i ljubavi prema životu.

Dado Pokec – montažer i snimatelj
Nenad Vrhovčak – snimatelj
Ivan Pukšar – dron
Aida Čorbo Grozić – voditelj snimanja
Marina Ivančić i Petra Grozić- asistenti
Sunčana Jozić – šminka
Zvonimir – rekvizita

Izvor: Dallas Records