Jonas Blue ponovno stiže u Hrvatsku!
18. svibnja 2017.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Jonas Blue ponovno stiže u Hrvatsku!

Londonski multiinstrumentalist i producent nedavno je predstavio novi singl “Mama”, nastao u suradnji s mladim talentiranim australskim pjevačem punog imena William Singe, a od danas je dostupan i prateći videospot.

Punog imena Guy James Robin, Jonas Blue do sada je bio nominiran za BRIT nagradu u kategorijama British Single i British Artist Video te za MTV EMA nagradu, a krajem kolovoza ponovno će posjetiti Hrvatsku, u sklopu MTV Summerblast festivala u Poreču.

Nova pjesma donosi zvuk marimbe u kombinaciji s upečatljivim Singeovim vokalom. Tekst pjesme Jonas Blue pisao je u suradnji s Edom Drewettom (Little Mix, One Direction, Olly Murs) i Samom Romansom (Disclosure, Mary J Blige, Alicia Keys), a za produkciju se pobrinuo sam.

 

Jonas za svoj novi singl kaže; “Mama je pjesma o periodu života kad ste mladi i bezbrižni, bez stresa, računa i problema, a sve do čega vam je stalo je dobar provod s vašim prijateljima”.

Suradnik na pjesmi “Mama” – William Singe javnosti se predstavio objavljujući snimke obrada pjesama putem YouTubea i Facebooka, te u svega nekoliko mjeseci dostigao brojku od 3 milijuna fanova. Tijekom prošle godine William je odradio i niz nastupa za koje je rasprodao više od 150 tisuća ulaznica.

Izvor: Universal Music Hrvatska