Pogledajte spot za novi singl Psihomodo popa “Sve će biti u redu”
29. svibnja 2017.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Pogledajte spot za novi singl Psihomodo popa “Sve će biti u redu”

Psihomodo Pop je objavio videospot u režiji Mare Milin za novi singl ”Sve će biti u redu”! Ovo je pjesma koju je bend snimio zajedno sa Steveom Albinijem u slovenskom RSL studiju na old school način – analogno na trake!

Mare Milin unaprijed je otkrila kako će izgledati novi spot Psihića: ”… jedan luzer tješi drugoga, a u ovoj našoj situaciji i nije neka čudna situacija. Malo crnog humora s neuspješnim samoubojicama, koji, u stvari, ne misle ozbiljno (na sreću). Plus nasumične vizije plavokosog anđela koji poziva na smirenje živaca. Za sad, samo natuknice, nije red da baš sad sve otkrivam. Rated 18 ????…”.

”Mare je moja dugogodišnja prijateljica, ali tek smo sad po prvi put snimali spot. Bilo nam je odlično na snimanju i mislim da će se to i vidjeti na spotu”, istaknuo je Davor Gobac.

Na prvom singlu kojim najavljuju novi studijski album, osim sa svjetski poznatim producentom i snimateljim, surađivali su i sa Marinom Klarićem na saksofonu, dok je mastering radio Stuart Martin iz Stone Bridge Musica, a završni mix postavio producent Psihomodo Popa, Srđan Sekulović Skansi.

Asistent kamere i oblikovanja svjetla je Milan Krkač, spot je montirala Maida Srabović, vizualne efekte radio je Vedran Štefan. Za fizuru je zaslužna Zdenka Mihelj, a visinski tehničari u studiju Katran bili su FIlip Zec i Branko Posavec.

Izvor: Dallas Records

Foto: Nikola Knežević