J.R. August nastavlja kampanju “33” objavom spota za “Lead the Way”
6. lipnja 2017.
Music Box (7295 Članci)
Podijeli

J.R. August nastavlja kampanju “33” objavom spota za “Lead the Way”

Zabočki umjetnik i kantautor J.R. August objavio je spot za pjesmu “Lead the Way” s njegovog dugo najavljivanog kratkometražnog filma “33”.

Film je baziran na pjesmama s njegovog istoimenog EP-a objavljenog na početku ove godine, a sniman je na području Zagorja, u suradnji s inozemnim filmašima iz kolektiva 73collective (www.73collective.net). Redatelji filma su Portugalac Mário Macedo i Norvežanin Sebastian Sogard, a direktor fotografije je Zagrepčanin Filip Romac. Pjesma “Lead the Way” je zadnji od tri dijela filma “33”. Prvi dio filma, odnosno spot za pjesmu “River Runs Through”, J.R. August najavljuje za sedam dana.

U sklopu promoviranja kratkometražnog filma “33” i svog najnovijeg EP-a istog naziva, J.R. August je pokrenuo i kampanju na jednoj od poznatih crowdfunding stranica u svrhu prikupljanja sredstava za snimanje svog prvog dugosvirajućeg albuma pod nazivom “Dangerous Waters LP”. Do danas je prikupio 1352 od potrebnih 5500 dolara.

Samo za tu prigodu splitska umjetnica Magdalena Modrić u procesu je izrade ručno rađenih knjiga pjesama nazvanih J.R. August: The Diary, ali i velike bista autora od kojih će se zadnja biti dostupna u samo jednom jedinom primjerku. Ukoliko niste spremni izdvojiti veliku sumu novaca, možete donirati i malo (jer sve se broji) i tako dobiti pismenu zahvalu na albumu, magnet, t-shirt ili vinil “33”. U kampanji možete sudjelovati klikom na OVAJ LINK.

J.R. August TREBA VAŠU POMOĆ!