Klapa Cambi novom pjesmom najavila koncert na Šalati
6. lipnja 2017.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Klapa Cambi novom pjesmom najavila koncert na Šalati

Klapa Cambi novom pjesmom “Slučajno smo se sreli” ponovno pokazuje zašto je jedna od najcjenjenijih klapa čije pjesme ostavljaju trag u srcima svih ljubitelja lijepe glazbe.

Tekst talentiranog Pjera Mirića odlično se nadovezao na glazbu Mislava Biočine, poznatog klapskog pjevača i nekadašnjeg člana klape Cambi, dok aranžman za pjesmu potpisuje Joško Tranfić, akademski glazbenik i ujedno bas klape Cambi. Solist je bariton klape Sandro Gerbec čija je djevojka Doris Delić odlično odglumila glavnu ulogu u spotu.

Vrijedi naglasiti da je ovo prvi noćni spot klape Cambi za čiju je režiju i montažu zaslužan Augustin Tino Bilandžić, a iza kamere je stao Toni Banov. Sniman je na lokaciji predivne zapadne obale u Splitu i u kafiću American dream. Pjesma se snimala u poznatom splitskom studiju DEVA, vlasnika i ton majstora Damira Marušića.

“Ovom pjesmom klapa Cambi najavljuje veliki samostalni koncert u Zagrebu 14. lipnja na Šalati, a gošća na koncertu je naša glazbena diva Zorica Kondža.”izjavio je Ante Nikolić, dugogodišnji član klape Cambi.

Koncert je idealna prilika svim zaljubljenicima u more, Dalmaciju i klapsku pjesmu da dožive nezaboravne trenutke pod otvorenim nebom i na najbolji mogući način započnu ljeto.

Izvor: Croatia Records