BeogradskI riff’n’roll bend The Bite i službeno objavio singl “Da se ponovo rodim”!
15. lipnja 2017.
Music Box (6455 Članci)
Podijeli

BeogradskI riff’n’roll bend The Bite i službeno objavio singl “Da se ponovo rodim”!

Dvominutna blues/rock pjesma „Da se ponovo rodim“ prvi je singl benda The Bite na srpskom jeziku. Snimana je 2016. godine u studiju „King Oliver“, a produkciju je radio Ivan Srdanović.

Radijsku premijeru imala je krajem prošle godine i želja benda je bila da nekoliko mjeseci pjesma ne bude dostupna online, jer „muzika se treba slušati, a radio je jedini pravi način za to“.

“Svi mi u nekom trenutku svog života poželimo ‘reset’, da ostavimo sve što je loše iza sebe i krenemo ispočetka… ovo je pjesma o jednom takvom presjeku i o želji da čistih misli i bez bespotrebnih tereta krenem dalje“, kaže Ljiljana Zdravković koja je autor teksta, a Bojan Savić, koji je napravio glazbu za pjesmu dodaje: „Poruka pjesme je toliko jasna i jaka da nisam želio kommplicirnaim aranžmanom ili predugim solažama ni ponavljanjem to razrijediti. Zato zvuči tako kako zvuči i traje toliko koliko traje“.

The Bite su krajem prošle godine sudjelovali na Beogradskom autorskom rok festivalu  – BARF na kojem su osvojili nagradu za najbolje izvođenje, a nedavno su nastupili i kao predgrupa na koncertu kultnog beogradskog benda NBG.

Očekuje ih nekoliko nastupa ovog ljeta, od kojih izdvajaju nastup na Singidunum festu 24. lišnja. „Velika nam je čast što ćemo stati na tu binu s takvim imenima kakva su Ritam nereda, Električni orgazam, Direktori… svi sudionici su sjajni, očekuje nas nekoliko sati ozbiljnog rokenrola i mi jedva čekamo to druženje na Kalemegdanu!“

Foto: Marko Popović

Bend će se u narednom periodu posvetiti i studijskom radu: „U planu je da snimimo još neke nove pjesme na kojima radimo posljednjih mjeseci, a od jeseni očekujte bar dva video spota kao i koncerte i u Srbiji ali i regiji“, kažu članovi benda i pozivaju vas da i vi ovog ljeta krenete u neke nove, važne promjene uz njihovu novu pjesmu!

Foto: Dušan Vučković (naslovna)