Kristijan Rahimovski posvetio novu pjesmu prvoj simpatiji i djevojci
4. srpnja 2017.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Kristijan Rahimovski posvetio novu pjesmu prvoj simpatiji i djevojci

Iza njega je puno desetljeće djelovanja na glazbenoj sceni, a uspješnice koje su obilježile radijski eter, ovih su dana dobile svoju nasljednicu.

Kristijan Rahimovski svojoj brojnoj publici donosi novu pjesmu intrigantnog naslova “Za cijeli život”, Pjesma je nastala prije više od godinu dana. Filip Gjud kao producent i aranžer prvi ju je čuo u demo verziji, svidjela mu se i rekao je kako je to definitivno moja pjesma. U prvome trenutku, nisam se vidio u istoj, pa sam je mislio ponuditi nekom drugom izvođaču, ali je na kraju ipak ostala moja pjesma‘, rekao je Kristijan Rahimovski.

Posebnost ove skladbe za koju Rahimovski potpisuje glazbu i tekst krije se u tome, što je riječ o istinitoj priči, jer je kao dječak ovu pjesmu napisao jednoj simpatiji koja mu je kasnije postala i prva djevojka. ‘S obzirom da nije bilo mobitela to mi je bila jedina mogućnost, ali i način da čekam njen odgovor. ‘Za život cijeli’ pjesma je koja je iskrena, kao i sve koje sam do sada napisao. Bitno mi je da u svemu što radim, ostanem vjerodostojan svom osjećaju. Nadam se kako će se pjesma svidjeti publici. Jednom prigodom, upitali su me idem li na svadbe, obzirom je ovo pjesma takve tematike. Vjerujte nisam ni razmišljao o tome dok sam je pisao, a ako će nekome ova pjesma biti prvi ples, neću imati ništa protiv. Na kraju, pjesma spaja ljude i to je bit svega.’

Foto: Krešimir Pletikosa