Opća opasnost, Jura Stublić & Film i Jurica Pađen & Aerodrom headlineri CMC200 festa u Sl. Brodu
4. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2643 Članci)
Podijeli

Opća opasnost, Jura Stublić & Film i Jurica Pađen & Aerodrom headlineri CMC200 festa u Sl. Brodu

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Slavonskog Broda i Gradom Slavonskim Brodom, nakon spektakularnog prvog izdanja uz više od 30 izvođača i više od 9 tisuća posjetitelja, CMC televizija je predstavila detalje drugog CMC200 Slavonija Festa.

Naslanjajući se na višegodišnju tradiciju i iskustva u organizaciji CMC festivala u Vodicama, CMC TV prošle je godine u Slavonskom Brodu u tvrđavi Brod predstavila svoj prvi festival na kontinentu.  Barokna pogranična tvrđava na rijeci Savi, ujedno i spomenik nulte kategorije, 25. i 26. kolovoza ove godine pretvorit će se u veliku koncertnu pozornicu na kojoj će izvođači u revijalnom, festivalskom, dijelu predstaviti nove glazbene uratke.

Do sada su svoje nastupe na glavnoj pozornici 26. kolovoza, potvrdili Jurica Pađen & Aerodrom, Teška industrija, Bang Bang, Flyer, Markiz, Fluentes i Nola, a imena preostalih izvođača bit će objavljena do kraja srpnja.

Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, najžešćih Slavonaca – Opće opasnosti i legendarnog Jure Stublića & Filma.

I za ovogodišnje izdanje festivala osigurana je vrhunska produkcija, od audio opreme do scenografije, rasvjete i voditelja, a i dalje ostaju dosljedni ideji da će svi izvođači nastupati uživo, što garantira vrhunsku glazbenu koncertnu poslasticu u trajanju više od 5 sati.

Legendarno glazbeno događanje čiju su pozornicu pohodila najveća imena regionalne scene,  koje je svoje prvo izdanje imalo u srpnju davne 1988. godine, Rock maraton, prošle godine je nastavio svoj put u sklopu Slavonija festa CMC200 i podsjetio Brođane i njihove goste na svoju slavnu prošlost. Ove godine, sa zasebne pozornice, seli na glavni festivalski stage. Uz nova imena hrvatske rock scene, svoj su nastup kao headlineri potvrdili Jurica Pađen & Aerodrom.

25. i 26. kolovoza 2. Slavonija fest CMC200 i Rock maraton ponovno upisuju Slavonski Brod na kartu nezaobilaznih ljetnih koncertnih destinacija.

Medijski pokrovitelj CMC200 Slavonija festa je i Music Box.