Nakon Baneta (Songkillers) Suicidal ostvario suradnju i s Targetom (Tram 11)
7. srpnja 2017.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

Nakon Baneta (Songkillers) Suicidal ostvario suradnju i s Targetom (Tram 11)

Nakon suradnje s Banetom iz Songkillersa s kojim je snimio odličnu kombinaciju soula i hip hopa i predstavio pozitivan singl imena ‘Nada’, zagrebački reper Suicidal sada nam donosi novu hip hop poslasticu, a ovaj put u suradnji s jednim od velikana hrvatske hip hop scene  – Targetom!

‘Ne diraj’ je još jedan dokaz da hip hop u Hrvatskoj itekako živi, a ovaj singl svojim prizvukom neodoljivo podsjeća i izaziva nostalgiju za vremenom nošenja širokih hlača i slušalica u ušima uz žestoke rap stihove.

„„Ne diraj“ je zvukom onakva glazba na kakvoj sam odrastao i radi koje sam se i zaljubio u hip hop, a DJ Chill je svojim scratchevima dao još bolji „flava“ već odličnom Burkyevom instrumentalu. Stvar je nastala u suradnji s mojim velikim prijateljem i uzorom, velikanom hrvatske hip hop scene, Targetom iz kultne grupe Tram 11, koja je odigrala bitnu ulogu u stasanju mene kao izvođača. Ovakve pjesme u 2017. godini dokazuju da hip hop itekako živi i vjerujem da će u mnogima probuditi nostalgiju za vremenom širokih hlača i slušalica na ušima.“ (Suicidal)

Tekst su zajedno napisali Matej Dučkić Suicidal i Nenad Šimun, poznatiji kao Target iz legendarne hip hop grupe Tram 11. Uglazbio ju je Marko Milanović – Burky, za mix je zaslužan Matko Sašek Koolade, a za scratch Dinko Šimunović, poznatiji kao DJ Chill.