Ovoga tjedna Unplugged festival u Ičićima u Kvarnerskom zaljevu
18. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2521 Članci)
Podijeli

Ovoga tjedna Unplugged festival u Ičićima u Kvarnerskom zaljevu

Ičići – Unplugged Festival bit će održan u četvrtak, 20. srpnja 2017. Cilj manifestacije je oživjeti mjesto Ičići na jedan potpuno novi način povezujući sve ugostiteljske objekte s nastupima bendova u unplugged izvedbama, ”bez struje”, koje će još više naglasiti autentični spoj prirode i kulture odnosom melosa sa ugođajem samog mjesta.

Festival je nastao u suradnji svih ugostitelja koji će imati priliku biti kreativni u pripremanju tematske ponude. Unplugged koncerti sve su popularniji i Ičići predstavljaju idealnu ”scenu” za ovakve nastupe, gdje će se moći slušati glazba na nekoliko lokacija bez ometanja susjednih izvedbi. Dakle, atraktivnost događanja garantira kombinacija ugodnih zvukova glazbenih etno izričaja klapske glazbe, varijacija na temu polke i valcera uz nezaobilaznu rock, jazz i blues kombinaciju, što će ponuditi autentičnu „vibraciju lokacije“ sustavnije i pomnije planiranim gostima koji se sve više okreću i traže istinski doživljaj.

Ove godine planira se pokretanje festivala cirkularnog oblika, rotacijama izvedbi na različitim mjestima, a svake iduće godine povećava se opseg i ponuda s glazbenim radionicama i svim sadržajima karakterističnim za unplugged festivale, uzimajući u obzir infrastrukturu koja nam je na raspolaganju.

Stoga, dođite u u prelijepe Ičiće i uživajte u živoj glazbi koju će u unplugged verziji izvoditi The Beatles Reivival Band, Klapa Nevera, Lemon Duo Jazz, Trio Asi i Bar Code.

Uz omiljeno piće u caffe barovima Monte Capra i  Bamba Bar slušat će se jazz ritmovi, pop i rock u Sunsetu, klapska pjesma uz slane i slatke gastro pripravke u bistrou

Lučica i restoranu Commodore, razne varijacije zvukova na temu polke i valcera u restoranu Galeb i bistrou Venezia, a  program će završiti uz vječne hitove The Beatles Revival Band-a pred caffe barovima Calypso, Rara i Rožica.