Rasprodan koncert Doris Dragović u Lisinskom – dodan još jedan datum!
23. kolovoza 2017.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Rasprodan koncert Doris Dragović u Lisinskom – dodan još jedan datum!

Koncert Doris Dragović najavljen za 09.10. u zagrebačkom Lisinskom rasprodan je u kratkom roku, pa će jedna od najvećih glazbenih diva zbog iznimnog interesa održati i dodatni koncert dan kasnije – 10.10. s početkom u 20 sati.

Dva mjeseca unaprijed rasprodani hram glazbe još je jedna potvrda neupitne glazbene vrijednosti Doris Dragović, te koliko obožavatelji cijene njenu iznimnu karijeru, koja traje tri desetljeća.  Svaki koncert jedinstvene Doris, posebna je i emotivna glazbena priča za koju se uvijek traži mjesto više. Publika svih generacija uživa u njenim izvedbama, a atmosfera koju stvara tijekom nastupa, tek su jedan od dokaza koliko je vole i poštuju.

Istodobno koncerti u Lisinskom oduvijek su bili posebna inspiracija za Doris, pa ne sumnjamo kako će i ovoga puta biti drugačije.

Jedan od čarobnih koncerata, onaj u Splitu, pretočen je u iznimno glazbeno izdanje, albumDoris Live Spaladium Arenau izdanju Hit Recordsa.  Što reći na kraju nego, ne propustite dvije nezaboravne večeri uzajamne glazbene ljubavi, o kojima će se zasigurno dugo pričati. Doris Dragović u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 09. i 10.10.2017..