Branimir Bubica novim singlom najavio izlazak novog albuma klape Sebenico
31. kolovoza 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Branimir Bubica novim singlom najavio izlazak novog albuma klape Sebenico

U pitanju je prvi autorski album, a koji će ugledati svjetlo dana sredinom prosinca, gdje se osim kao osnivač i član klape pojavljuje kao producent i autor na većini Sebenicovih pjesama te najavljuje početak snimanja svog autorskog albuma zajedno sa svojom klapom Sebenico.

Prvi album Sebenica “Dobra večer uzorita” donio mu je i nominaciju za diskografsku nagradu “Porin”, a s drugim albumom jedina mu je želja ući s novim pjesmama u domove svih ljubitelja “dalmatinske pisme”. Na albumu uz Bubicu, pojavljuju se i priznata autorska imena, Dušan Šarac, Krste Juras, Pjero Miric, Goran Topolovac, Mario Soldo i dr. dok su za aranžmane bili zaduženi Nino Nimac, Leo Škaro i Toni Eterović.

“Znan da sada kasno je” izvedena je na jubilarnim 20. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, što nije slučajno jer Branimir je kao solist klape Teuta 2000-tih i započeo svoju profesinalnu glazbenu karijeru upravo nastupom na Šibenskoj Šansoni, gdje su u prvom pojavljivanju osvojili festival, a sljedećih godina, sve do svog prestanka djelovanja bili nedodirljivi na vrhu.

”Znan da sada kasno je” melodična je ljubavna balada, pamtljivog refrena koja brzo ulazi u uho slušatelja. Autor glazbe i stihova je Branimir Bubica, dok je za aranžman zaduzen Leo Škaro.

Redatelj video spota je priznati iskusni redatelj Željko Petreš , a u spotu uz Branimira i Sebenico pojavljuje se i lijepa Antea Lea Luketa, Miss Šibensko-kninske županije 2017., koju sredinom rujna očekuje i finale za Miss Hrvatske koji će se održati u Biogradu.

Izvor: Hamar Media