Novi #TheBestClassic koncert – Miroslav Škoro dolazi u The Best Venue Hall
16. listopada 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Novi #TheBestClassic koncert – Miroslav Škoro dolazi u The Best Venue Hall

Već smo pričali o atraktivnom prostoru The Besta na Jarunu, a govorili smo i o njihovom koncertnom programu pod nazivom #TheBestClassic.

Nakon odličnog koncerta klape Cambi, sada su najavili novog izvođača i novi nastup koji će zasigurno privući mnoštvo publike.

Novi program rezerviran je za najbolje domaće izvođače, a koncerti počinju u 20 sati, što je odlično vrijeme za sve one željne kvalitetnog, ali i nešto smirenijeg večernjeg provoda. Klupski prostor The Besta za ove je prigode posebno prilagođen, a interijer kluba uređen je uz obilje sjedećih mjesta, idealnih za odmor i neobaveznu zabavu.

A takav će izniman prostor The Besta 26.10., ugostiti još jedno veliko i poznato domaće ime, Miroslava Škoru.

Iza ovog poznatog kantatutora tamburaške i pop glazbe su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata. Kroz svoju glazbenu priču, Škoro će vam otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini ili kući. Skladbe koje je pisao sebi i drugima, postale su dio naših života, a pamte se „Ne dirajte mi ravnicu“ ,“Šumi, šumi javore“, “Mata“,“Ne vjeruje srce pameti“ i “Majko jedina“ i mnoge druge.

Ne propustite stoga, zagrebački koncert Miroslava Škore, novi program #TheBestClassic i klub The Best, očekuju vas 26.10. u 20:00 sati.

Ulaznice po cijeni od 50kn, potražite putem sustava eventim.hr.