Manntra se puna dojmova vratila s Njemačke turneje
8. prosinca 2017.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

Manntra se puna dojmova vratila s Njemačke turneje

Puni dojmova, dečki iz Manntre vratili su se iz Njemačke koju su posjetili tijekom svoje turneje.

„Sve je prošlo iznad očekivanja. Svirali smo po kultnim klubovima u Njemačkoj gdje su karijeru započinjali danas već velika imena. Super nam je bilo vidjeti na zidu potpis Korna koji je tamo svirao davne 1996. godine“, rekao je Marko Matijević Sekul.

Svi veliki i manji gradovi bili su stanica za ovaj energični mladi bend pa su svoju prvu co-headlinersku turneju po Njemačkoj uspjeli dovršiti do kraja iznad očekivanja. Kako su dečki i sami rekli; nevjerojatna je ta činjenica da glazba zaista nema granica i da strani, nerazumljiv jezik uspijeva probuditi jednu masu i na tome su svima jako zahvalni.

„Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, bend koji je bio gostujući i vodio turneju (Erdling) pokazali su se kao odlični domaćini i sve predgrupe su bile jako susretljive i dobro raspoložene te nas je iznenadio nenajavljenim dolaskom na jedan koncert naš prijatelj Micha (pjevač In Extrema) koji je otpjevao u Erfurtu ‘Meridian’“, zaključio je Marko

Prije tri mjeseca Manntra je izdala svoj novi album Meridian, a na istoimenoj pjesmi dobili su čast kada je Michael Rhein odlučio gostovati u istoj. Čast je bila još veća jer je Michael svoje dionice u pjesmi otpjevao upravo na hrvatskom jeziku.