Demolition Group četvrti headliner Antivalentinova 3
22. prosinca 2017.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Demolition Group četvrti headliner Antivalentinova 3

U ovaj praznični petak, s veseljem najavljujemo zadnjeg izvođača Antivalentinovo #3 koncerta!

Već poznatima LET3, TBF-u i EDI MAAJCI, na odličnom rock događanju se pridružuje slovenski DEMOLITION GROUP!

Demolition Group su osnovani 1985., a njihova im je glazba (koja je na rubu alternativnog i underground zvuka) osigurala status najutjecajnijeg slovenskog underground – alter benda.

Oni stvaraju energičan spoj elektronskih i akustičnih ritmova, rock i funk gitara, neurotičnog saksofona i arhaičnih vokala. New Musical Express je još devedesetih godina prošlog stoljeća napisao: ‘Oni izgledaju i zvuče kao da Dr. Feelgood poslije 18 piva sviraju jam-session s roudijima Killing Jokea.’

Na raznim europskim festivalima, u njihovim su nastupima uživali mnogi, a energičnom će svirkom osvojiti i našu antivalentinovsku publiku! Glazbeni opus DG-a je velik, a neki od projekata su sudjelovanje na kompilaciji Trans Slovenia Express (Mute Records – obrada Kraftverka), skladanje glazbe za predstave Mladinskog gledališča Ljubljana i dva filma (u kojima su čak i odigali glavne uloge).

Bend je do danas izdao četrnaest albuma. Zadnji album – “Zlagano sonce” (Lažljivo sunce) su objavili u svibnju 2015, a bio je nominiran među pet najboljih albuma godine u Sloveniji. U Zagreb će doći u sastavu: Goran Šalamon (vokal), Aleš Suša (saksofon), Petar Stojanović (gitara), braća Tomi i Ivan Gregel (bas i bubnjevi) i Matjaž Pegam (zvuk i produkcija).

Popis izvođača je sada potpun! Nemojte propustiti najbolju rock feštu u gradu i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme! Do 31.12.2017. ih možete kupiti po pretprodajnim cijenama: 140 kn za dvije osobe i 60 kn pojedinačne. Od 1.1.2018. cijena ulaznica će biti 160 kn za dvije osobe i 90 kn pojedinačna. Ulaznice su u prodaji kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), a možete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Rockmarku (Berislavićeva 13), te u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a).

Foto: Primož Korošec