30zona, Krešo i Žuvi i Bore Balboa predvode line up Graffita na Gradele 2023.
23. svibnja 2023.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

30zona, Krešo i Žuvi i Bore Balboa predvode line up Graffita na Gradele 2023.

Ostalo je tek nešto više od dva mjeseca do novog izdanja omiljenog ljetnog festivala u Bolu na Braču, Graffiti na Gradele.

Ovogodišnji GNG trajat će čak dva dana duže, od 26. do 30.7.2023., a među prvim imenima koja stižu u Bol su 30zona, 2xŠihta, Krešo i Žuvi, Bore Balboa i Sjena.

Najjači izvođači domaće i regionalne trap i hip hop scene ponovno će na Brač dovesti publiku iz svih krajeva Hrvatske, koja već jedanaestu godinu za redom zadnji tjedan u srpnju uživa u graffitima i muralima, koncertima, brojnim radionicama, moru i suncu. S čak dva dana duže, dodatnim aktivacijama i novim atraktivnim lokacijama, dobro uigrana festivalska ekipa priprema vrhunski crtački lineup sastavljen od domaćih, regionalnih i stranih street art i graffiti artista. 585 Club ponovno će biti koncertna meka svake večeri, a brojnim dobro poznatim dnevnim aktivnostima na Bijeloj kući pridružit će se i neke nove.

Graffiti na Gradele ove se godine održava i u znaku obilježavanja sto godina turizma u Bolu. Simbol Jadrana i hrvatskog turizma Bol na Braču tako od početka ove godine raznim aktivacijama, događanjima i manifestacijama obilježava ovu važnu obljetnicu za hrvatski turizam. Ulaz na sva dnevna događanja i radionice na festivalu je besplatan, dok će se za večernje koncerte prodavati ulaznice koje već sada možete nabaviti po promo cijeni od 23 eura za cijeli festival i to u sustavu Entrio.hr.