Sudionik The Voicea Hrvatska i A strane, Stjepan Lach, predstavio debi singl
13. veljače 2018.
Music Box (6291 Članci)
Podijeli

Sudionik The Voicea Hrvatska i A strane, Stjepan Lach, predstavio debi singl

Stjepan Lach dolazi iz malog sela Turnašica između Pitomače i Virovitice, ali posljednjih 7 godina živi i radi u Zagrebu.

Zaljubljenost u glazbu počela je krajem srednje škole, a pravi test je bio u prvoj sezoni The Voicea gdje je ispao na slijepoj audiciji, ali kako kaže, to mu je samo otvorilo nova vrata. Ujedno je krenuo na kazališni put gdje je igrao  glavnu ulogu Isusa u mjuziklu “Uskrsli”, a nakon toga kroz audiciranje je upao u ansambl mjuzikla “Mamma Mia” koji je u dvije godine odigrao više od 150 rasprodanih predstava. U Komediji je također u postavama mjuzikla “Jalta, Jalta” te operete “Kneginja čardaša”. Igrao je i u hit mjuziklu tria Huljić-Gavran-Barberić “Pacijenti” te u mjuziklu “Život za život”, a na prošlogodišnjim Dubrovačkim ljetnim igrama igrao je ulogu Skomraka u drami “Gospoda Glembajevi”. Uslijedio je i nastup u drugoj sezoni popularne HRT-ove glazbeno-zabavne emisije A strana. Nastupao je i na brojnim festivalima (Pitomača, Krapina, Požega, Vukovar). Bio je i gost na koncertima Tonija Cetinskog i Borisa Novkovića, a nakon što je zapjevao na koncertu Sergeja Ćetkovića, sudjelovao je u duetu sa Sergejem u InMagazinu Nove TV.

Došlo je vrijeme i da predstavi debi singl, pjesmu “Nije važno”.

„Netom nakon nastanka pjesme, kad sam ju prvi put zapjevao, znao sam da imam veliku pjesmu i da sve svoje snage trebam usmjeriti da bi, kada izađe, zazvučala najbolje moguće. Vjerujem da smo u tome uspjeli. Puno je ljudi koji su za to zaslužni i ja im se ovim putem želim svima zahvaliti na svesrdnoj pomoći i ugradnji svog talenta u ovu pjesmu. Pjesma govori o kraju jedne ljubavi, ali kada pogledate spot do kraja, shvatit ćete jednu pozitivnu poruku koju smo njome htjeli prenijeti. Pjesma je kao prvi singl moja osobna iskaznica i obećajem još mnogo pjesama koje će nastaviti ovim stopama.“, rekao je Lach o svojoj prvoj pjesmi.

Tekst potpisuje Aleksandar Čubrilo, tekstopisac hita “Srce se spasilo” Marka Kutlića, glazbu Dominik Lučić, a aranžman duo Jan Erceg i Dominik Lučić. Za produkciju spota zaslužna je Ninac produkcija.