IZVJEŠĆE/FOTO: PaTour ili Pavel i Detour priuštili valentinovski koncert za pamećenje!
15. veljače 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: PaTour ili Pavel i Detour priuštili valentinovski koncert za pamećenje!

Pred rasprodanom dvoranom Vatroslava Lisinskog dva najistaknutija pop sastava na domaćoj glazbenoj sceni održala su zajednički koncert za pamćenje!

Vrlo zahtjevna ideja combo nastupa Pavela i Detoura na kraju se ponovno pokazala dobitnom kombinacijom. Nakon prošloljetne premijerne nezaboravne šibenske večeri na Tvrđavi ‘Sv. Mihovila’, ‘pao’ je i Lisinski. Po svim pokazateljima publika je bila oduševljena ovom kombinacijom i neuobičajenim koncertnim predstavljanjem gdje su se kroz četiri bloka oba sastava izmjenjivala u izvedbi svojih najpoznatijih pjesama.

Tonka, Gina, Aljoša i Nenad uz ostale članove Pavela i Detoura uzvratili su vjernoj publici maksimalnim angažmanom gdje su puna tri sata nudili emocije širokog spektra – od veselja, sreće, nostalgije pa sve do sjete. Iz njihove respektabilne karijere izmjenjivali su se biseri pop glazbe, zasigurno najbolje što trenutno domaći pop nudi. Publika je to nagradila i bisom, krajnjom euforijom, dizanjem na noge i na kraju općim plesnim ‘the endom’.

„Izuzetno je velika čast svirati u Lisinskom, uživali smo u svakoj sekundi pogotovo zato što smo stage dijelili s dragim prijateljima iz grupe Detour. Rasprodana dvorana imponira svakom glazbeniku“, izjavio je Aljoša Šerić nakon koncerta.

Koncert je u svakom pogledu bio poseban i za Detour koji su baš poput Pavela po prvi puta nastupali u Lisinskom.

„Zadovoljstvo je bilo još veće jer smo taj trenutak podijelili s našim prijateljima iz grupe Pavel. Dali smo sve od sebe, kao i naši gostujući glazbenici gudački kvartet Libra, brass sekcija, Surka na perkusijama i Jakša na saxofonu i klarinetu kojima ovom prilikom zahvaljujemo. Pavel je bio čaroban kao i cijela večer, koncert nam je jednostavno prošao u trenu. Ovo je veliki iskorak u našoj karijeri. Nastavljamo dalje u jakom tempu, ispred nas je novi album i krajem godine njegova velika koncertna promocija” pun dojmova izjavio je frontman Detoura Nenad Borgudan.

Nakon Valentinova u Lisinskom, Pavel krajem travnja pripremaju mini turneju po Bosni, a Detourovce već ovog petka (16.2.) očekuje koncert u Rijeci u Pogonu kulture. Sve o daljnjim koncertima i nastupima pratite na njihovim službenim društvenim mrežama.

Foto: Goran Berović