Neno Belan otkrio goste velikog koncerta na Šalati!
11. svibnja 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Neno Belan otkrio goste velikog koncerta na Šalati!

Neno Belan & Fiumens velikim open air koncertom pod zvjezdanim nebom, na zagrebačkoj Šalati, 9. lipnja uvest će nas u nadolazeće ljeto, a da bi ovaj veliki koncert bio još spektakularniji pridružit će im se i posebni glazbeni gosti. 

Prvi od njih je Gibonni, jedan iz kruga ‘Splitske dice’ koji sa Nenom, osim dugogodišnjeg prijateljstva, dijeli i kantautorsku fascinaciju Dalmacijom i Mediteranom. Također na velikoj pozornici zagrebačke Šalate nastupiti će i legendarni rockeri iz Županje – Opća opasnost. Osim njih, posebno iznenađenje je Nikolina Belan, kćerka Nene Belana koja će po prvi puta sa Nenom nastupiti baš na ovom, do sada najvećem samostalnom koncertu Belana i Fiumensa u Zagrebu.

Uz iznimno zanimljive goste, sve njegove obožavatelje očekuje vrhunski glazbeni doživljaj koji će produkcijski biti nastavak vrlo uspješne priče koja je na tragu posljednja dva koncerta u Domu sportova. Za scenski dio koncertne produkcije ponovo će biti zadužena kazališna redateljica Nina Kleflin.

U toploj lipanjskoj noći Neno Belan i njegovi Fiumensi i ovaj će vas put povesti na nezaboravno putovanje oceanima svojih starih i novih melodija. Uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su  “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, “Vino noći”, “Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, “Sunny day” te mnogih drugih, Neno Belan osvojit će vas i novijim singlovima poput pjesme “Zvijezda moga sna” koja je, od premijere na Šibenskom festivalu šansone prošloga ljeta, osvojila domaći eter i vrhove top-ljestvica.

Službena prodajna mjesta:
* Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
* Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
* Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
* Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2, Rijeka
* prodajna mjesta Eventima (http://www.eventim.hr/hr/outlets/)