Orahovačko jezero dobilo još jedan festival – “PopcORn ‘n Rock Festival”
18. svibnja 2018.
Nikola Knežević (2768 Članci)
Podijeli

Orahovačko jezero dobilo još jedan festival – “PopcORn ‘n Rock Festival”

Prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK festivala’, 22. i 23.6.2018. u Orahovici, svakako je vrijedno bijega iz urbane sredine u nedirnutu prirodu orahovačkog jezera, gdje će se festival i održati.

PopcORn ‘n ROCK nije tek još jedan festival, to je dvodnevno glazbeno događanje za sve ljubitelje i poklonike rock zvuka. Organizatori, uz pokroviteljstvo grada Orahovice i Turističke zajednice, na inovativan i kreativan način, povezuju najbolje od glazbene scene, sa današnjim načinom života.

Dvodnevni glazbeni program, u Orahovicu dovodi zaista respektabilna glazbena imena u čijim će izvedbama uživati stari i mladi.

Prva večer, petak 22. lipnja, rezervirana je za Drugi način, Juru Stublića & grupu Film, te Atomsko sklonište. Na drugoj večeri, 23. lipnja nastupaju Aerodrom, Divlje jagode i kultni Električni orgazam.

Hedoniste i ljubitelje odličnih pop i rock ritmova, uz vrhunsku glazbu na Orahovačkom jezeru, očekuje i obilje gastronomske ponude, prvenstveno nezaobilaznih burgera i fantastičnih roštilja, te svega onoga što čini potpunu sliku osamdesetih godina prošlog stoljeća, nezaobilazne kokice i vrhunski pivski brendovi.
“Boravak na festivalu bit će obogaćen raznim dnevnim sadržajima, dok onima nemirnijeg duha, uz nezaobilazno kupanje u čistim vodama jezera, obronci Papuka nude pregršt prirodnih avantura i lokacija za aktivni odmor, poput posjeta dvorcu ‘Ružica grad’. Svi koji žele, mogu tijekom festivala, ali i inače, kampirati na jezeru, a postoji i predviđeni prostor za šatore. Smještajnih kapaciteta u hotelima i brojnim OPG-ima ne nedostaje, a odličan prometni položaj, pozicionira ‘PopcORn ‘n ROCK’ u sam vrh najpoželjnijih kontinentalnih festivala”, poručuju organizatori.

Foto: Branko Gavrić