Hakuna Matata Krešimira Mišaka pjesmom “Downtown Boogie” najavila novi album
24. listopada 2020.
Music Box (9566 Članci)
Podijeli

Hakuna Matata Krešimira Mišaka pjesmom “Downtown Boogie” najavila novi album

Početkom sljedeće godine očekuje nas objava petog studijskog albuma grupe Hakuna Matata, pod nazivom “Žumberačka brda”.

Grupa je to čiji je frontmen Krešimir Mišak, poznatiji po emisiji Na rubu znanosti”, no manje je poznato da se Mišak od kraja 1980-tih bavi glazbom svirajući u raznim grupama i projektima, uz stalni rad njegove matične grupe Hakuna Matata. Prvi singl s albuma je pjesma Downtown Boogie”, koja je kroz životne slike zabilježila vrijeme zagrebačkog potresa.  

Kroz nadahnutu svirke četvorke u sastavu Goran Markić – bubnjevi, Danko Stefanović – bas, Marko Market – električni klavir, Krešimir Mišak – gitara i vokal, ova zarazna pjesma je, kao i cijeli album, snimljena uživo u jedno popodne u studiju Šišmiš, a producent pjesme i cijelog materijala je Zoran Švigir – Švigi.

Hakuna Matata zagrebački je rock sastav nastao oko 2000. godine. Svojim osebujnim glazbenim stilom i društveno angažiranim tekstovima privlače brojne ljubitelje dobre glazbe, a tijekom dugogodišnjeg djelovanja bilježe suradnje s renomiranim umjetnicima poput Zorana PredinaDarka Rundeka, Krešimira Blaževića, Davorina Bogovića i drugih.