Flyer objavili prvu novu pjesmu nakon albuma “3”!
7. lipnja 2018.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Flyer objavili prvu novu pjesmu nakon albuma “3”!

Poznato je da grupa Flyer svakom svojom pjesmom izmami osmijeh na lice, kako svojih obožavatelja, tako i onih koji se tek prvi put upoznaju s njihovim opusom.

Radost, veselje i osmijeh, ono što nam najviše treba u ovom životnom trenutku i okruženju, izazvat će i potpuno nova pjesma benda “Jednostavnije” koja nam stiže nakon albuma “3”, objavljenog sredinom prošle godine. Iza pjesme ponovno stoji Mario Kovač (glazba i tekst), dok je standardno na aranžmanu radio cijeli bend.

Flyer i ovoga puta dostavljaju svoj prepoznatljivi zvuk, vesele ritmove, kvalitetni i funky pop kojeg su i vizualno dočarali u spotu.

Baš kap što je to bio slučaj sa zadnjim spotom za pjesmu “Kako da te ne volim”, i ovoga puta je sve režirao i montirao Dinko Pasini iz Klikam studija. U vrlo zanimljivom i veselom uratku 40 slučajnih prolaznika pjevalo je i na svoj način pokazalo emociju koju pjesma Flyera izaziva u njima. U toj avanturi pridružili su im se i članovi benda, prije svega pjevačica Petra Kožar, također uvijek nasmijana i pozitivna kao što je i glazba ovog ponajboljeg hrvatskog pop benda.

Ovo je samo početak novog putovanja prema nasljedniku albuma “3”, uratku koji je nastavio uspješan niz Flyera i njihove 22-godišnje karijere.