Opća opasnost ima novu rock baladu  “Da je Bog dao”
7. lipnja 2018.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Opća opasnost ima novu rock baladu “Da je Bog dao”

Jedan od najboljih rock ‘n’ roll bendova u Hrvatskoj, Opća Opasnost, već su poznati po rock baladama, a sada predstavljaju novu poslasticu za sve ljubitelje njihovog zvuka, “Da je Bog dao”koja je pravi nasljednik hitova poput “Jednom kad noć”, “Pobjeg’o sam”, “Za svaku tvoju suzu” i “Tvoje ime čuvam”.

I za novu pjesmu glazbu i tekst je radio dugogodišnji suradnik i prijatelj benda Mario Vestić, dok je cijela Opća Opasnost radila zajedno na aranžmanu. Sve je snimano, miksano i producirano u Studiju “MAK” u Gradištu kod Branimira Jovanovca – Banija.

Još jedan dugogodišnji suradnik i prijatelj Opće Opasnosti, Marko Zeljković, režirao je videospot, dok iza produkcije stoji Six Nine Studio. Spot je sniman u velikoj industrijskoj hali i pogonu tvrtke Đuro Đaković u Slavonskom Brodu koja je samo za ovu prigodu postala velika rock pozornica.

Legendarni hrvatski bend nastavlja tradiciju snimanja vrhunskih pjesama i spotova koji odmah po objavljivanju postanu hitovi među publikom i kritikom, pa je za očekivati da će i “Da je Bog dao” ići istim smjerom. Pjesma dolazi u pravo vrijeme kada bend obilježava godišnjice objavljivanja važnih diskografskih izdanja – njihov posljednji studijski album “Rocker… to sam ja” objavljen je u svibnju 2014. godine, a prije tri godine objavljena je, po izboru Fan Cluba Opće Opasnosti i Croatia Recordsa, njihova kompilacija “Ultimate Collection”.

Županjski rockeri imaju bogato koncertno ljeto po cijeloj Hrvatskoj, a samo u lipnju očekuje ih 7 koncerata. Popis svih koncerata pogledajte na njihovoj web stranici: http://www.opca-opasnost.com.

8.6. Markuševec
15.6. Križevci
16.6. Zagreb
22.6. Strizivojna
23.6. Gradac
29.6. Duga Resa
30.6. Sveti Petar u Šumi