Odgođen koncert Bad Copyja u Slavonskom Brodu!
9. lipnja 2018.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

Odgođen koncert Bad Copyja u Slavonskom Brodu!

“Zbog najavljenog nastavka jakog olujnog nevremena za subotu, te tehničko-pravnih problema nastalih zbog promjene lokacije događaja u VipClub (ex Valinor) nastup Bad Copyja kao i ostatak planiranog programa je odgođen”, javljaju organizatori Poloj Open Aira, Udruga Medium, a koji je trebao biti održan na Poloju u Slavonskom Brodu, ali je prebačen u VipClub gdje je održana jedna polovica programa.

“Nastup Bad Copyjaa će biti na otvorenom (naravno ako nam ovoga puta vrijeme bude naklonjeno), no isto tako bit ćemo maksimalno spremni u vidu organiziranja alternativnog lokacijskog prostora za održavanje eventa bez obzira na moguće vremenke neprilike. Ovim putem zahvaljujemo se Bad Copyju na razumijevanju i podršci kao i vama svima koji ste popratili s velikim zanimanjem najavu i program našeg planiranog eventa! Također zahvaljujemo se na razumijevanju i podršci svih ostalih angažiranih artista koji su trebali nastupati poslije Bad Copyja te vas molimo za razumijevanje s obzirom na sve navedene okolnosti”, kažu organizatori.

Program za petak ostao je nepromijenjen te je održan u prostoru VipClub-Brod !

“Vjerujemo za sve posjetitelje koji su ga pohodili da su bili zadovoljni onim što im je bilo prezentirano. Još jednom izjavljujemo zahvalu cijelom timu VIPCluba Brod kao i svim posjetiteljima. Nadamo se da ćete biti svi zadovoljni našim naporima da vam za sljedeću organizaciju ponudimo ono što smo i planirali”, kažu u priopćenju.