Videospot kakvog hrvatska glazbena scena još nije vidjela – Tiani i “Surrender”!
13. lipnja 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Videospot kakvog hrvatska glazbena scena još nije vidjela – Tiani i “Surrender”!

Nakon uspjeha s prvim singlovima “All Of Me” i “Wonder”, Tiani, hrvatska glazbenica s londonskom adresom, nastavlja svoju glazbenu priču novom pjesmom “Surrender“.

Video spot potpisuje redatelj i majstor specijalnih efekata Paolo Gentilini, a cijela priča predstavljena je na malo drugačiji način. Naime, novi video spot prati izložba fotografija u rovinjskom Multimedijalnom Centru koja na metaforički način stavlja u fokus vezu “mora i prirode s čovjekom”.

“Surrender” izložba sastoji se od 8 velikih digitalno obrađenih fotografija (1,5 x 2 metra), zvučnih efekata te scenografskih i kostimografskih elemenata koji su se koristili za snimanje video spota.
Izložbom se želi naglasiti kreativnost dvoje mladih i ambicioznih umjetnika, Paola Gentilinija i Tiani, koji su unatoč različitim putovima našli zajednički jezik i savršeni spoji njihove vizualne i auditivne umjetnosti, a neizbježna strast prema prirodi i moru, potaknula ih je na ovu suradnju.

Tiani u svojoj glazbi kombinira žanrove popa, soula i elektronike. Kroz stihove uz koje vas uvodi u svoj tajanstven i senzualan svijet, najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizrečenim fantazijama. Iako Tiani piše i pjeva na engleskom, već s prva dva singla osvojila je publiku no i glazbene kritičare u Hrvatskoj i svijetu, koji joj predviđaju vrlo uspješnu karijeru.

Pjesmom „Surrender“ Tiani iznova pokazuje svoj specifičan put, bez kompromisa, s naglaskom na zagonetnost, zavodljivost i umjetničku notu svog glazbenog putovanja.

Foto: David Meden