THE SIIDS objavili live verziju pjesme ”Lovers”
15. lipnja 2018.
Music Box (9744 Članci)
Podijeli

THE SIIDS objavili live verziju pjesme ”Lovers”

Mjesec dana nakon ekskluzivne koncertne promocije održane u klubu Vinyl THE SIIDS su objavili snimku intimne verzije njihovog singla ”Lovers”.

”Kada smo nedavno, na jednom našem koncertu bili pozvani na bis, odlučili smo izvesti ogoljenu verziju singla ”Lovers” –  dva vokala u pratnji gitare. Uvijek je izazovno, a u isto vrijeme i jako zabavno, svirati istu pjesmu u drugačijem aranžmanu.”
U malom intimnom prostoru kluba Vinyl, izvrsnim nastupom, snagom i profesionalnošću te kombinacijom old-school i modernih elemenata THE SIIDSsu oduševili sve prisutne. Live izvedbu za vrijeme izvođenja bisa u zagrebačkom klubu Vinyl snimio je i dokumentirao Bojan Kukuljan (Neon Studio), dugogodišnji prijatelj benda.
”Atmosfera je jako dobro uhvaćena te smo i s vama odlučili podijeliti naš ”trenutak prepuštanja”. Lovers from another perspective. Nadamo se da vam se sviđa. Vidimo se uskoro! “

Prva prilika za vidjeti ih uživo je već početkom ljeta na Velvet festivalu na otokuKrku koji će se održati 29. i 30. lipnja u Puntu, a u drugom dijelu Hrvatske, jednako vrućem u to doba godine, THE SIIDS će se 24. kolovoza predstaviti u Slavonskom Brodu.

Predstavnike moderne riječke electro pop/rock scene, glazbeni duo THE SIIDS, čine Stanislav Grdaković i Darko Terlević. Nezaobilazan dio THE SIIDSa je i pomno osmišljeni vizualni identitet koji upotpunjuje atmosferu pjesama, a dugogodišnje prijateljstvo i suradnja s vizualnim umjetnikom Kristijanom Vučkovićem rezultirala je impresivnom audio-vizualnom trilogijom kojom su se predstavili publici.

Foto: Kristijan Vučković