JeboTon ansambl novim albumom širi ljubav ili šuti!
17. kolovoza 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

JeboTon ansambl novim albumom širi ljubav ili šuti!

Najveseliji momci zagrebačkih ulica okupljeni pod imenom JeboTon ansambl nedavno su objavili album prikladnog naziva “Širi ljubav ili šuti”!

Kako i sami kažu, puno je godina prošlo od prvog okupljanja ansambla s ciljem da pjesme vlastitih bendova koji funkcioniraju u sklopu JeboTona približe slučajnim prolaznicima na ulici. Ovaj album svojom neosporivom pozitivnom energijom savršeno prezentira njihovu ljubav prema glazbi kroz pjesme bendova Hren, Lobotomija, Spremište i Antidepresiv, a sadrži i tri originalne pjesme ansambla “Proljeće”, “Grubišno polje” i “Memoari ‘09”.

Snimanje albuma potpisuje Roko Crnić (Porto Morto), mix i master on i Hrvoje Nikšić (Kramasonik studio), a cover art Eva Herceg.

Album se može besplatno preuzeti na njihovom Bandcamp profilu te poslušati na YouTube kanalu.

Zagrebačku promociju albuma zakazali su za petak, 7. rujna, u KSET-u gdje će im se pridružiti prijatelji iz Balkalara. Upad za koncert bit će 30kn, a uz klasične JeboTon majice bit će moguće kupiti i album u fizičkom obliku!

Za one koji će krajem kolovoza i dalje biti na južnom dijelu Jandranske obala ansambl sprema i ulične svirke u gradovima poput Zlarina, Prvića, Šibenika, Splita, Drvenika, Dubrovnika i Nikšića.