Opća opasnost posvetila pjesmu najdražem nogometnom klubu!
1. rujna 2018.
Music Box (6282 Članci)
Podijeli

Opća opasnost posvetila pjesmu najdražem nogometnom klubu!

Opća Opasnost dala je svoj doprinos obilježavanju proslave dana grada Županje i 70 godina postojanja NK “Sladorana” tako što je sudjelovala u stvaranju nove navijačke pjesme županjskog nogometnog kluba.

Ovaj klub nekada je s ponosom nosio ime “Radnički”, koje se zbog niza okolnosti unatrag svih ovih poslijeratnih godina često mijenjalo. U srcima svih Županjaca, navijača, ostalo je samo ono prvo – “RADNIČKI”. Upravo je ta ljubav i odanost prema nogometnom klubu motiv nove navijačke pjesme “Volim Radnički” koju su rockeri iz Županje snimili u suradnji s reperom Doktorom OgomAutori glazbe i stihovasu Ivo Rešić i Doktor Oga, dok aranžman potpisuje cijela Opća Opasnost. Pjesma je snimljena i miksana u Studiju “MAK” u Gradištu, a za režiju i montažu spota u kojem rockeri nose dres svog omiljenog kluba, pobrinuo se Dražen Rukavina.

Županjski bend ovoga je ljeta odradio 30-ak koncerata po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a prošli vikend oduševio je publiku starim hitovima kao i aktualnim singlom “Da je Bog dao” u Slavonskom Brodu na Slavonija fest CMC 200. Do kraja rujna pola tone rock ‘n’ rolla vidjet će publika u Karlovcu, Baderni, Donjem Miholjcu i Bjelovaru, dok će krajem listopada svirati čak u Sydneyu i Melbourneu.