PEZNT remiksirali singl “Touch The Night” dua RICH-MOND
31. kolovoza 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

PEZNT remiksirali singl “Touch The Night” dua RICH-MOND

Ljeto još uvijek nije gotovo, a za to se pobrinuo PEZNT – uspješan hrvatski house duo svjetskog kalibra! Naime, Blacksoul i Mark de Line, koji čine ovaj dvojac, kreirali su remix singla „Touch The Night“ hrvatsko-slovenskog DJ/producentskog dua RICH-MOND te pjesmu usmjerili u house žanr.

Duo PEZNT svakako je jedan od dragulja domaće elektroničke scene, a svojim marljivim i upornim radom dosegnuli su i svjetsku glazbenu scenu. Momci se mogu pohvaliti izdanjima za zvučne svjetske house etikete – Defected Records, Strictly Rhythm i dirtybird, a svojim su singlovima dosegnuli i vrhove raznih Traxsource i Beatport top-lista. Svojim DJ setovima su rasplesali niz festivalskih i klubskih plesnih podija, što uključuje i set na glavnoj pozornici Defected Croatia festivala u Tisnom, a trenutno se pripremaju i za nastup na prestižnom Amsterdam Dance Eventu!

U rasporedu prepunom DJ i producentskih obaveza, uspješno su se posvetili kreiranju svog PEZNT Money Remixa singla „Touch The Night“ u house manirima, u čemu su majstori!

“Uživali smo u remiksiranju pjesme “Touch The Night”, s obzirom da je vokal Victorie Richards odličan. Odlučili smo uzeti samo vokalnu dionicu, sve ostalo preoblikovati i pjesmi u potpunosti dati naš potpis”, otkrili su Blacksoul i Mark de Line, odnosno PEZNT momci.

Debitantski singl „Touch The Night“ ft. Victoria Richard duo RICH-MOND objavio je na samom početku ljeta, a ovim remix izdanjem odbijaju ljetne mjesece privesti kraju. S „Touch The Night PEZNT Money Remixom“ ujedno najavljuju i remix EP izdanje, na kojem će se naći još interesantnih regionalnih DJ i producentskih imena.

Kako je ranije i predstavljeno, iako je RICH-MOND novo ime svjetske glazbene scene, duo čine dvojica iskusnih regionalnih DJ-eva i producenata – Domagoj Jakić – Yakka iz Hrvatske te Robert Sotošek – Robbi iz Slovenije! Zajedničkim snagama stvorili su pjesmu „Touch The Night“, idealnu za klubove i plesne podije ljetnih destinacija diljem svijeta, a u tome im je pomogla i talentirana pjevačica iz Miamija, Victoria Richard, koja je zaslužna za vokalnu dionicu!

Foto: Promo