I Brain Production najavili oproštajni koncert!
6. rujna 2018.
Music Box (11101 Članci)
Podijeli

I Brain Production najavili oproštajni koncert!

Koncert će se održati u natrkivenom boćarskom igralištu u Krku i to na podu bez pozornice, kako bi bili što bliže u tradicionalnom punk stilu kojeg najviše vole!

“Dragi svi, teška srca objavljujemo razlaz grupe Brain Production. Odvojeni život u razlilčitim gradovima posljednjih godina utjecao je na našu mogućnost zajedničkog bendovskog rada kakvog smatramo da ovaj bend zaslužuje. Ponosni smo na devet godina autorskog djelovanja, dva albuma, sve koncerte i nevjerojatne trenutke i prijateljstva s dragim ljudima koje smo susreli na glazbenom putu. U mislima nam ostaje puno vrhunskih pustolovina,putovanja i ekstremnih situacija kroz koje smo prolazili i koje su nas na kraju i oblikovale”, kažu iz benda Brain Production i pozivaju na oproštajni rock spektakl u subotu 22. rujna u njihovom rodnom Krku gdje će, kako kažu, “temeljito pročešljati sve mega uspješnice u opuštenoj atmosferi”.

Ulaz je besplatan i svatko je slobodan uzeti vlastite napitke , sendviče i ostale potrepštine! Koncert počinje u 21 sat.

Foto: Roberto Pavić