Luce otvara novu sezonu Akustike u Rockmarku!
18. rujna 2018.
Music Box (9877 Članci)
Podijeli

Luce otvara novu sezonu Akustike u Rockmarku!

Jesen stiže što znači početak nove sezone akusticiranja u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark! Devetu po redu sezonu Akustike u utorak, 2. listopada otvora Luce!

Uz šarolike glazbene novitete koje je pripremila za rujan i listopad, Luce će 2. listopada biti gošća na otvorenju devete po redu sezone akusticiranja u Rockmarku, gdje će kroz kratku akustičnu svirku i pokoje iznenađenje, u intimnoj atmosferi malene glazbene knjižare premijerno predstaviti nekoliko novih pjesama s debitantskog albuma i prirediti prigodnu uvertiru za elektriziranu koncertnu promociju u Tvornici kulture.

Početak akusticiranje je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Luce je nedavno predstavila novi singl – autorsku pjesmu “Proći će”, zajedno s pratećim videospotom. Pjesmu aranžmanski i produkcijski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, dok je za video bio zadužen Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra. Objava debitantskog albuma je još jedan od noviteta koje je Luce pripremila za ovu jesen. Naime, uskoro će objaviti album prvijenac “Susret”, nakon čega će 19. listopada uslijediti i njegova koncertna promocija u Velikom pogonu Tvornice kulture, što će joj biti prvi veliki solistički zagrebački koncert, na kojem će uz prošireni prateći bend ugostiti i nekoliko priznatih glazbenih imena.

Medijski pokrovitelj nove sezone Akustike u Rockmarku je Music Box.

Foto: Luka Nižetić