Vrhunski naslovi opera i baleta u CineStar kinima
25. rujna 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Vrhunski naslovi opera i baleta u CineStar kinima

Orašar, Romeo i Julija, La Traviata, Pikova dama i Moć sudbine samo su neki od fenomenalnih naslova koji vas očekuju u novoj sezoni CineStar spektakala.

Živimo u suvremenom i ubrzanom svijetu, sve manje vremena odvajamo za neka svoja mala zadovoljstva. Koliko puta ste htjeli otići pogledati neku predstavu, operu ili koncert pa ste u zadnji čas odgodili izlazak ili je to zahtijevalo putovanje do neke velike svjetske metropole? Ako pratite kulturnu scenu i ljubitelji ste opere, baleta, koncerata rock ili klasične glazbe, CineStar i ove godine za vas ima posebnu poslasticu u sklopu nove, osme po redu sezone Spektakala. Opere, baleti, koncerti i dokumentarci stalni su dio ponude CineStar kina, među kojima se nalazi i jedinstveno boutique kino –Kaptol Boutique Cinema!

Kultura bi trebala biti dostupna svima i upravo zato CineStar u novoj sezoni prikazuje cijeli serijal opera i baleta londonske kuće Royal Opera House, a na popisu naslova naći će se i svjetski poznati rock koncerti ili izložbe koje ekskluzivno možete pogledati jedino u CineStar kinima. Uz savršeno ozvučenje, imat ćete osjećaj kao da ste tamo na pozornici zajedno s izvođačima.

U sklopu programa Spektakli 2018/2019 imate priliku pogledati  bezvremenskog Orašara, Romea i Juliju, Pikovu damu od Čajkovskog, La Traviatu i mnoga druga svjetska umjetnička dostignuća. Ovo je zasigurno savršen povod i prilika za druženje u omiljenom društvu uz čašu šampanjca i prekrasnoj atmosferi u kojoj se stvaraju uspomene i trenutci koji se pamte. Trenutno je aktualna prodaja sezonskih ulaznica te možete uštedjeti 25%. Niz pogodnosti za studente i umirovljenike potražite na web stranici CineStara.

Ovogodišnju sezonu otvara fantastični dokumentarni spektakl: ‘Salvador Dalí: Potraga za besmrtnošću’  koji će biti prikazan samo 27. rujna u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu. U Zagrebu se spomenuti film prikazuje u Kaptol Boutique Cinema u okviru programa Kino & Vino, tako da vas uz predočenje ulaznice očekuje i wine & cheese tasting. Ulaznice kupite na blagajnama kina ili online.