Vojkov spot najgledaniji u Hrvatskoj
8. listopada 2018.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

Vojkov spot najgledaniji u Hrvatskoj

Lansiranje Vojkovog spota «Kako to» pokazuje se kao izuzetno dobro tempirana akcija.

U danima uoči velikog zagrebačkog koncerta planiranog 12. listopada novi Vojkov video najgledaniji je u Hrvatskoj, čvrsto držeći #2 na You Tube trendingu, tek malo zaostajući za umjetnikom koji slika penisom.

«Kako to» je premijerno pušten 1. listopada i do sada je zabilježio više od 460.000 pregleda bacivši rukavicu u lice prethodnicima «Pasta Italiana», «Ne može» i «Zovi čovika» čije brojke se kreću između 1.9 i 2.3 milijuna. Pjesma koja rješava ključno pitanje «Tko sabotira hrvatski narod?» jedan je ovelikih favorita najboljeg hrvatskog hip hop albuma 2018. godine koji će svoje centralno koncertno predstavljanje imati u petak, 12. listopada u zagrebačkom Domu sportova.

Vrata dvorane otvorit će se u 20:00. Prvi se na pozornicu, u 21:30, penju High 5 koji će promovirati aktualan album «Backstage Boys». Vojkov nastup počinje u 22:20, a na sceni će mu se pridružiti Stipe Srdela, Vuk Oreb, Sky Wikluh i Tonči Huljić.

Ulaznice u pretprodaji iznose 60 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn. Prodajna mjesta su Rockmark, Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr.

Oznake 2018, kako to, spot, vojko v