Grupa Boa postaje Boa II, najavljuje novi album i koncertnu promociju u Boogaloo-u
9. listopada 2018.
Music Box (10879 Članci)
Podijeli

Grupa Boa postaje Boa II, najavljuje novi album i koncertnu promociju u Boogaloo-u

Jesensko buđenje uz svevremenski glas frontmena i suosnivča grupe Boa, Mladena Puljiza i grupe BOA II, koji 17.11. dolaze u Boogaloo promovirati novi, istoimeni album BOA II!

Novi album, čiji se izlazak predviđa početkom studenog, uz audio CD sadržavat će i DVD s nekoliko video spotova i kratkim dokumentarcem o snjimanju samoga albuma! Prvi singl s novog albuma „Srce puno kiše“, bit će objavljen krajem listopada.

U Boogaloo dolaze u aktualnoj postavi – Mladen Puljiz (vokal), Zvonimir Bučević Buč – bas gitara, Ivan Čačić – klavijature, Dražen Sch olz – bubnjevi, Petra Oreč – vokal i Luka Banić na gitari i donose nam presjek 35-godišnje karijere i hitova, u novom sviračkom ruhu i novim aranžmanima kojim će predstaviti postavu novog benda BOA II.

Koncertna promocija novoga albuma, bogata diskografija – 8 studijskih i 3 kompilacijska albuma, brojne suradnje s poznatim glazbenicima, tri nominacije za Porina i jednostavna činjenica da Bou oduvijek volimo, više je nego dovoljan razlog da se 17.11. u 21 h okupite u Boogaloo-u!

Pretprodaja ulaznica putem sustava Entrio i Eventim, na blagajni kluba Boogaloo, Dirty Old Shopu i knjižari Rockmark po cijeni od 70 kn, a na dan koncerta na blagajni kluba po cijeni od 90 kn.