U prodaji ulaznice za koncert Marka Louisa u Tvornici kulture
26. listopada 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

U prodaji ulaznice za koncert Marka Louisa u Tvornici kulture

Regionalno poznati glazbenik Marko Louis priprema veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici 29. studenog. Riječ je o njegovom prvom koncertnom predstavljanju u Zagrebu na kojem će promovirati novi album “Euridika” koji uskoro izlazi i u Hrvatskoj u izdanju Lamshade Media / Dallas Records. Objavi albuma prethodio je izlazak novog singla i spota “Kad je noć”. 

Koncert u Zagrebu dio je regionalne turneje koja će obuhvatiti i ostale regionalna središta: Beograd, Sarajevo i Ljubljanu te će biti jedinstvena prilika za uživanje u glazbenom telantu Marka Louisa.
“Jako sam sretan zbog divnih reakcija na nove pjesme i činjenicu da su koncerti uvijek rasprodani. Jedva čekam da posjetim sve ove lijepe gradove, da se družim s publikom i da zajedno pjevamo.” , kaže Marko s oduševljenjem!

Marko Stojanović Louis diplomirao je perkusije na Münchenskom konzervatoriju te snimanje i dizajn zvuka na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Bio je član soul benda MaraQya s kojim je objavio dva studijska albuma. Svoj prvi solo album „Shine On Me”, u potpunosti snimljen na engleskom jeziku, objavio je 2015-te godine. Uspješni album afirmirao je Marka kao solo umjetnika, a 2017. godine objavio je svoj drugi studijski album „Beskraj” za izdavačku kuću Lampshade Media. Album je privukao veliku pozornost jer predstavlja jedinstvenu kombinaciju suvremenog soula i world muzike s primjesama popa, jazza, funka i reggea. Na albumu gostuju glazbenici iz cijeloga svijeta među kojima su Vasil Hadžimanov,Vlatko Stefanovski, Bobo (Bugarska), Adnan Šaran (Bosna i Hercegovina), Božo Vrećo (Bosna i Hercegovina), Tanu Saxena (Indija) i Layth SidiQ (Armenija/SAD).

Marko Louis nastupa u Tvornici kulture u četvrtak 29. studenog s početkom u 20 sati. Ulaznice po promotivnoj “Early bird” cijeni od 55 kuna možete naći u prodaji od ponedjeljka 29.10. sve do 12. studenog na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.

Foto: Danilo Novović