Novi singl Marina Jurića-Čivre dobio i remix verzije!
2. studenoga 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Novi singl Marina Jurića-Čivre dobio i remix verzije!

Prije nekoliko tjedana Marin Jurić-Čivro predstavio je novi singl – autorsku pjesmu “Tvoj lik”, za koju vam ovom prilikom predstavljamo i prateće remixeve!

Naime, domaća DJ/producentska imena – Denis Goldin i Tomislav Horvatinović JONES, kreirala su svoje remixeve ove Marinove pjesme. Sve verzije su okupljene u “Tvoj lik Remix” EP izdanju, koje je dostupno putem digitalnih glazbenih platformi.

“Iako je pjesma dugo stajala u ladici i sakupljala prašinu, znao sam da ima potencijala i baš sam zato počeo raditi na njoj. Krajnjim produktom iznimno sam zadovoljan i sretan što se mojim fanovima sviđa. No, kada sam prvi put čuo ove remixeve, shvatio sam da pjesma ima više potencijala nego sam mislio te zvuči odlično u kojem god smjeru krenete s ovim notama” otkrio je Marin, kojem su se remixevi svidjeli na prvo slušanje.

A istu reakciju dijele i Denis Goldin te JONES, kojima je pjesma “Tvoj lik” predstavljena i prije same objave, svidjela im se na prvu te su odlučili u svojim stilovima kreirati nove aranžmane i dati joj novi oblik.

Tomislav Horvatinović JONES iz NEXUS produkcije kreirao je tako dva različita remixa pjesme – Jones Vintage Club i Jones Vinylia, u kojima je pjesmu odveo u retro smjeru, a inspiraciju je pronašao u zvuku TR-808 ritam mašine i synth-pop zvuka 80-ih, što i sam potvrđuje: “Pjesma nekako ima prizvuk ‘retro modern’ stila i baš zbog toga, razmišljanja kakvi bi remiksevi trebali biti, došao sam do zaključka, da bi bilo najbolje da odem još dalje u retro. Budući da glazbena produkcija u zadnje vrijeme ide prema pop synth 80’s produkciji, to je bilo nekako prirodno i baš ono što je originalna pjesma tražila. Remixevi su inspirirani zvukom TR-808ice i electro-pjesmama 80-ih skupina poput Supermode, Eurythmics…”.

Denis Goldin bio je oduševljen Marinovim vokalom te je u svom remixu odlučio naglasiti upravo taj segment pjesme, dodavši mu zvuk gitare i snažnu bas liniju: “Kad sam dobio upit za remix pjesme “Tvoj Lik” bio sam oduševljen moćnim muškim vokalom. Odmah sam imao ideju kako taj Marinov vokal dodatno istaknuti s kul zvukom gitare i snažnom bass linijom, ali opet da sve skupa na kraju zvuči moderno i radijski. Sretan sam da u Hrvatskoj imamo ovako mlade i talentirane muške pjevače kao što je Marin Jurić Čivro.”

Foto: Karlo Klasić