Grupa Svemir u kućnom ozračju snimila i predstavila live izvedbu nove pjesme “Ništa”
5. studenoga 2018.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Grupa Svemir u kućnom ozračju snimila i predstavila live izvedbu nove pjesme “Ništa”

Zagrebački bend Svemir odlučio je predstaviti novi materijal s dolazećeg, četvrtog albuma, na poseban način, vraćajući pjesme u okruženje u kojem i nastaju, u intimnu i opuštenu atmosferu vlastitog doma.

Učinili su to na maloj privatnoj svirci u kući jednog od članova, pred publikom prijatelja, u aranžmanima za koje nije potrebno više od malo prostora u dnevnoj sobi i njihovih instrumenata. Cijeli koncert, odsviran djelomično u sobi, a djelomično u vrtu kuće, snimljen je i u audio i u video formatu te ćete u filingu da ste bili kod Svemira doma moći uživati uskoro. A do tada, kako to izgleda kad bend svira u vrtu bez razglasa, a snimatelj radi s miksetom pored sudopera, možete pogledati u nastavku:

Video su snimali Doringo i Marina Uzelac, režiju i montažu potpisuje Marina Uzelac, a audio snimanje i mix Dimitrij Petrović (studio Radost).

Sljedeći koncert Svemira bit će 29.11.2018 u zagrebačkom klubu Sax, i tom će prilikom predstaviti ostatak novog materijala. Snimanje studijske verzije albuma je također pri kraju objavljivanje se očekuje početkom sljedeće godine.