Novozelandska senzacija, kantautor Jonathan Bree, najavio prvi koncert u Zagrebu!
3. veljače 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Novozelandska senzacija, kantautor Jonathan Bree, najavio prvi koncert u Zagrebu!

Jonathan Bree, u najmanju ruku neobičan pjevač, skladatelj, producent i multiinstrumentalist, održat će svoj prvi koncert u Hrvatskoj, 15. lipnja u zagrebačkoj Močvari.

Jonathan Bree je na sebe skrenuo pažnji već u vrlo ranoj dobi. Enfant terrible novozelandske glazbene scene svoje je prve radove napisao već s 13 godina. Njegov otac koji je živio u Australiji bio je duhovni guru koji je svoje sljedbenike tjerao na dugotrajne postove kako bi postigli više stanje svijesti. Jonathanu se to nije baš svidjelo pa je pobjegao od njega, počeo prodavati drogu turistima kako bi preživio i školovao se, a ovo je samo jedna od brojnih zanimljivih priča koji se vežu za njega. Za sebe kaže da je izraziti radoholičar koji jako malo spava, vlasnik je izdavačke kuće Lil’ Chief Records, a ujedno producira i snima spotove za druge. Do sada je izdao 3 albuma, a nastup u Zagrebu bit će dio europske turneje koja će potrajati 40-ak dana.

Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti po cijeni od 75/90 kuna. Informacije o početku pretprodaje bit će dostupno uskoro.

Foto: Promo