3 DJ radijske emisije, 3 grada, 3 države – Španjolska, Nizozemska i Hrvatska!
14. veljače 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

3 DJ radijske emisije, 3 grada, 3 države – Španjolska, Nizozemska i Hrvatska!

Ovaj tjedan veći dio svijeta fokusiran je na Dan zaljubljenih, Valentinovo, a bez obzira jeste li i koliko ste zaljubljeni u određenu osobu, svima nam je zajednička ljubav prema glazbi.

Baš na Velentinovo, hrvatski DJ MAX nudi trodnevni radijski specijal, s 3 različite radijske emisije u 3 grada, u 3 europske države. Pravi “Triple Header” koji započinje na Ibizi gdje DJ MAX gostuje s ekskluzivnim miksom za “It’s All About The Music” radijsku emisiju na Ibiza Global Radiju, nastavlja se u petak u Amsterdamu, na EJR Radiju s novom epizodom tjedne radijske emisije “DJ MAX In The Mix” i završava u subotu navečer na Drugom programu Hrvatskog radija, s novom epizodom kultne serije emisija “Dobro došli u klub”.

“Baš se zgodno datumski poklopilo. Ovo je četvrti puta da gostujem u emisijama ‘It’s All About The Music’ na Ibiza Global Radiju, što je plod suradnje dogovorene prošle sezone. Kada sam saznao da mi je termin rezerviran za četvrtak, uoči mojih standardnih emisija petkom i subotom u Amsterdamu i Zagrebu i to još na Velentinovo, prva reakcija mi je bila: ‘cool, Valentinovo traje 3 dana!'”, izjavio je DJ MAX i dodao: “Želim svima sretno Valentinovo, puno ljubavi i dobrote u vašim srcima.”