Radio Aktiv nastupaju prije S.A.R.S.-a na dva koncerta u Boogaloo-u
6. ožujka 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Radio Aktiv nastupaju prije S.A.R.S.-a na dva koncerta u Boogaloo-u

Za ljubitelje S.A.R.S.-a koji će se ovog vikenda okupiti u zagrebačkom klubu Boogaloo imamo posebno iznenađenje!

Pulsko-zagrebački bend Radio Aktiv dobio je zadatak zagrijavanja publike prije izlaska S.A.R.S.-a na pozornicu velike dvorane kluba Boogaloo. Ovaj rock/ska/reggae bend osnovan je 2009.godine u Puli, a svojim zaraznim zvukom brzo su osvojili naklonost publike i kritičara.

2011. i 2013.g. osvojili su nagrade za najbolji mladi bend (HGF, HR Demo Klub 2011., Fender Megamuzika 2013.) te nominaciju za Porin u kategoriji “Najbolji novi izvođač“ 2013.godine.
Iza sebe imaju dva sjajna albuma “Grije nas isto sunce” i “Stvarnost između reklama”, objavljena u suradnji Aquarius Records / Spona te brojne nastupe u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske i u zemljama regije.

Ovog vikenda najbolja svirka i najbolje proveden Dan žena bit će upravo u Boogaloou, stoga, ukoliko svoje ulaznice niste osigurali, učinite to još danas.

Ulaznice u pretprodaji putem  Eventim i Entrio sustava, Dirty Old Shopu, knjižari Rockmark te blagajni kluba Boogaloo (radnim danom 10-16 h), po cijeni od 120 kn. Ulaznice na dan koncerta u prodaji po cijeni od 150 kn.